Jótékonysági felajánlás > VISSZA

Írta: Dallas Étterem, idő: 2015-10-29 14:41:41

 

KÖSZÖNJÜK!

Kedves Vendégeink!


SEMMELWEIS EGYETEM I. SZÁMÚ GYERMEKGYÓGYÁSZATI KLINIKA SEBÉSZETI OSZTÁLYÁNAK RÉSZÉRE történt adomány gyűjtő akciónk rendkívüli sikerrel zárult.

Segítségetekkel, közel 700.000 Ft-ot sikerült összegyűjtenünk és átadnunk sebészeti osztály dolgozóinak.
Köszönjük, hogy támogattátok célunkat, hogy közösen, jobbá tehessük az osztály munkakörülményeit.

A Dallas Csapata
Jótékonysági Felajánlás! Csatlakozz Te is!

Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinika sebészeti osztályának részére.

A Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinikájának igazgatójával Dr. Szabó Attila úrral támogatási megállapodást kötött a Dallas Amerikai-Magyar Étterem, hogy 2015. Karácsonyára az osztály fejlesztésére támogatásként 200.000 Ft adományt biztosít a Sebészeti osztály számára.

Emellett, kihelyezzük 2015. december 21-ig a Gyermekklinika gyűjtőládáját is az étteremben, így biztosítva a lehetőséget az étterem vendégeinek számára és mindenki másnak is, hogy ezt a nemes célt támogathassa adományával. A láda lezárt állapotban van, az egyetlen kulcs a Sebészeti osztály főnővérénél került leadásra, a decemberi átadásig.

Reméljük, hogy ezen felajánlásunk sok követőre talál, és az általunk a megállapodás napján, 2015.10.26-án a gyűjtő ládában elhelyezett 200.000 Ft, megsokszorozódik, s így adhatjuk át a Sebészeti osztály számára.

A nyitásunk óta eltelt 4 évünk alatt csendben mindig ki vesszük részünket a társadalmi szervezetek támogatásából. Ez évi kezdeményezésünk nem egyedül álló, a budapesti Csepkő utcai Gyermek otthon lakói közül 25 gyereket láttunk vendégül 2014-ben Karácsonyakor egy családi hangulatú hatalmas hamburgerezésen. E mellett felújíttattuk a játszóterüket és a szalonnasütőt is. A Dallas Amerikai-Magyar Étterem sajnos nem tud mindenkinek segíteni, de minden évben hozzájárul, hogy egy-egy intézmény munkáját, az ott élők és dolgozók körülményein javítson. Követjük a mondást: Ahol nagy szükség, közel a segítség.

Felkérünk, ha teheted, támogasd idei felajánlásunkat Te is! Ehhez nem kell mást tenned, mint meglátogatni a Dallas Éttermet, és elhelyezned adományodat a gyűjtő ládában. Azért, hogy ne távozz üres kézzel, minden adományozónak részvételt biztosítunk Pont Neked játékunkban, mellyel értékes ajándékokat nyerhetsz!

 

A különleges mikulás vacsora képei a Dallas Étteremben.fel Share on Tumblr


×

  CAPTCHA Image Reload picture