Akcióink > VISSZA

Dallas Éttermi Ajándék Utalvány


Tökéletes és feledhetetlen ajándékot szeretne Szeretteinek, munkatársainak, üzleti partnereinek és nincs ötlete? Születés vagy névnap, jutalom osztás, ballagás? Mindez nem gond többé, ha dallas éttermi ajándékutalványt vásárol, mert a siker garantált.

Ajándékozzon egy felejthetetlen élményt!


Budapest egyik legegyedibb és legkedveltebb éttermében sok-sok amerikai és magyar étel és ital közül válogathatnak kedvükre. Egy meghitt vacsora, egy hétvégi családi ebéd, vagy céges, családi illetve baráti összejövetelek ideális helyszíne lehet éttermünk. Az egyedi díjnyertes grafikájú utaványt beváltás után megtarthatja, sőt ha mind a három címletet összegűjti, akkor egy egyedi meglepetés Dallas Relikviát adunk ajándékba!

Ki ne örülne egy ilyen ajándéknak?
Élményt adunk ajándékba! Még ma vásárolja meg!

Utalványaink csak és kizárólag 5.000, 10.000 és 20.000 Ft-os címletekben érhetőek el! Utalványokat pénzre nem váltunk! Utalványaink csak teljes összegükben felhasználhatók. Utalványaink érvényessége a vásárlástól számított 120 naptári nap! FIGYELEM! Jelen ajánlataink 2017.12.15-től  visszavonásig érvényesek, más akciókkal és kedvezményeinkkel össze nem vonhatóak! A feltüntetett képek illusztrációk! A változtatás jogát fenntartjuk! Ajánlataink részletei a www.dallasetterem.hu weboldalunkon találhatóak. A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Utalványainkat pénzre nem váltjuk, valamint csak teljes összegükben felhasználhatóak.